GLAMOUR FURS SHOW by FLORA NĂSTASE

Pe 9 noiembrie, la Palatul Parlamentului, a avut loc show-ul GLAMOUR FURS by FLORA NĂSTASE, un spectacol de modă în care hainele de blană au fost în prim-plan. Vedete din showbiz-ul românesc au acceptat să prezinte pentru designerul Flora Năstase care, prin acest eveniment, a marcat revenirea pe podium, după un deceniu de absenţă.

Colecţia a fost inspirată de divele anilor ’30-’40, iar pe scenă au fost prezentate haine din linx, nurcă, leopard, vulpe argintie, produse pe care le găsiţi pe www.haineblana.ro. Rochiile care au completat ţinutele sunt piese din colecţia personală a designerului Flora Năstase și au fost prezentate nu doar de modele de podium, ci și de Ozana Barabancea, Diana Enache, Adrian Enache, Paula Chirilă, Florentina Opriș, Costina Cheyrouze, Eveline Păuna, Alina Rugină, Roxana Niculae, Olga Bălan și Annes.
FLORA NĂSTASE: „Dacă la început am spus că GLAMOUR FURS e mai mult decât o colecţie de haine de blană, e un show… acum sunt convinsă că înseamnă chiar mai mult decât atât! GLAMOUR FURS este o poveste! Este povestea mea, pe care o rescriu după 10 ani în care produsele mele au lipsit de pe podium. Mi-am dorit ca revenirea mea în prim-planul evenimentelor de fashion să fie un spectacol în care hainele de blană să strălucească fiind purtate de nume sonore din spaţiul public românesc”.
Top