ATELIERELE EXCELSIOR – DANS 2018, Masterclass RENATO ZANELLA

În perioada 12-18 noiembrie 2018 a avut loc a doua ediţie a Atelierelor EXCELSIOR – Dans. Anul acesta, evenimentul a însemnat o săptămână de studiu intensiv sub coordonarea maestrului Renato Zanella. Copii şi tineri cu vârste între 9 şi 20 de ani şi-au perfecţionat cunoştinţele tehnice şi interpretative alături de un nume important al scenelor internaţionale.

În 18 noiembrie, Teatrul EXCELSIOR a fost gazda unui spectacol- experiment pe care coregraful de renume mondial, Renato Zanella, l-a propus publicului din România.

Spectacolul a fost încununarea studiului realizat de tinerii dansatori care au fost selectați pentru ediția din 2018 a ATELIERELOR EXCELSIOR – DANS. Evenimentul a avut loc duminică, 18 noiembrie, de la ora 19.00 în Sala „Ion Lucian” a Teatrului Excelsior din București și a însemnat:

  1. Un interviu cu public

Jurnalista Eveline Păuna l-a purtat printre amintiri pe coregraful cu o experiență de peste un deceniu în fruntea companiei de balet a Operei de Stat din Viena și a unui mandat la Opera din Atena. Renato Zanella este un nume important în lumea dansului, creațiile sale coregrafice fiind interpretate cu succes în toată lumea.

  1. Open class / demonstrație

În a doua parte a evenimentului maestrul Renato Zanella a explicat viziunea sa coregrafică și înțelesurile de dincolo de mișcare.

  1. Momente coregrafice

Cea de a treia parte a fost compusă din momente coregrafice susținute de balerinii Atelierelor Excelsior-Dans, în coregrafia maestrului Renato Zanella.

*Evenimentul a fost bilingv – română-engleză, cu traducere simultană în căști.

 

Vă aşteptăm alături de noi la a treia ediţie a Atelierelor EXCELSIOR DANS!

 

 

 

 

 

Top