Sunt un jurnalist dedicat, în egală măsură, televiziunii, radioului și presei scrise și on-line. Am lucrat atât în organisme media private (Q Magazine, The Money Channel, Revista Tango/Marea Dragoste, Jurnalul Național, Trinitas TV, Smart FM), cât și de stat – TVR, iar această experiență mi-a oferit posibilitatea de a aborda această profesie din perspective diferite. Dezvoltarea mea în profesia de jurnalist a presupus traversarea tuturor etapelor de formare, astfel încât am avut șansa unor mentori cu tradiție, iar eu, la rândul meu, am putut coordona redacții, bazându-mă pe competențele câștigate în timp. Treptat am descoperit și zona de marketing și PR, pe care am abordat-o promovând atât personalități din spațiul media, cât și evenimente. Am licență în jurnalism, master în „Comunicare mediatică și publicitate”, Bursa JTI pentru Jurnalism (2010), sunt absolventă a Programului Naţional de Formare pentru Jurnalişti în Domeniul Egalităţii de Şanse şi Gen, derulat în cadrul proiectului FEMINA – Formare pentru jurnalişti, Emisiuni TV, Monitorizare,  Informare Naţională şi Advocacy pentru afirmarea egalităţii de şanse şi gen. În 2014 am primit Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România – APTR pentru Talk-Show Cultural. În În 2017, site-ul evelinepauna.ro a fost distins de Uniunea Ziariștilor Profesionști din România cu Premiul pentru Jurnalism Digital. În anul 2018 am primit certificatul din partea Guinness World Records pentru calitatea de PR specialist, acordat cu prilejul implicării în spectacolul de Centenar „Vlaicu Vodă”, proiect care a dus Teatrul EXCELSIOR în Cartea Recordurilor ca fiind primul și singurul teatru din România cu un record monsial. În anul 2019 mi-a fost acordată Medalia de Aur de către Academia Internațională „Mihai Eminescu”.

„Să cultivăm recunoștința”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, „Marile Întâlniri – Nemuritorii”, „Femeia la 30 de ani”, „Dincolo de ferestre” sunt cele cinci cărți pe care le-am scris (până acum! 🙂 )

În prezent, sunt consultant artistic pentru câteva instituții de cultură. Dincolo de job-uri nu-mi rămâne prea mult timp de chibzuit. Încerc să-l împart armonios între dans – de care m-am îndrăgostit acum foarte mult timp, călătorii – sunt veșnic îndrăgostită de locuri pe care nu le-am văzut încă și oameni pe care nu i-am întâlnit, și plimbări lungi, cu căștile pe urechi. Îmi place se conduc. Mult, departe și în viteză.

Și îmi place să scriu!

evelinepauna.ro este despre mine, pentru voi. Este „acasă”. Fiți bineveniți!

EVE2
Top