IN A WORLD FULL OF KARDASHIANS, BE A DZB

O cafenea franțuzească din centrul Bucureștiului. Mă așez la singura masă liberă, cu o chocolate viennoise alături. Cremoasă și leneșă, ca vremea de afară. E soare și frumos, ca în zilele acelea pe care te bucuri să le începi de dimineață. Se spune că atunci când s-a împărțit Timpul, iar luna februarie a luat cele mai puține zile, și-a promis că va fi capricioasă – când rece ca iarna, când când însorită ca primăvara – ca să răzbune nedreptatea numărului de zile.

Astăzi n-a fost timp de păcălit ceasul deșteptător ca să-i mai furi Timpului câteva minute de somn. Astăzi a fost una dintre acele zile care știi ca au șansa să fie memorabile pentru că, pur și simplu, ai tu chef să le privești mai atent.

Am ajuns mai devreme. Verific telefonul. Am primit câteva mesaje. Puține pentru o zi de lucru, așa că hotărăsc să amân răspunsurile. Deodată, pe masa din lemn „așezat”, cu nervuri franțuzești molipsite de la croissant-urile obișnuite să ispitească la discuții lungi, mi se compune următoarea imagine:

Imagine „desenată”, desigur, în doar o clipă de sosire năvalnică a Reginei mic-dejunurilor. Asta pentru că ne-a obișnuit să le servească alături de campioni și să le transforme în interviuri-document. N-a fost un mic dejun, deși am băgat de seamă că a comandat… ca de obicei: „un capuccino, un fresh de portocale și pain au chocolat”.

Accentele de roșu din mânuși, botine și poșetă, combinate cu look-ul desăvârșit de ochelarii în design-ul clasic Chanel, o fac să fie din altă poveste față de cei din jur.

E-atâta feminitate, e-atâta bun gust în felul ei de-a fi, încât și lucrurile, când se relaxează, captătă alte forme – mânușile stau deranjate ca petalele de trandafir, poșeta neclintită de parcă nu vrea să divulge secretele din agendă.

N-a băgat de seamă că am făcut fotografia și sper să nu considere nepotrivit gestul meu de paparazzi, însă am vrut să împart cu voi această imagine gândindu-mă la fotografiile statement care au invadat internetul, de la publicații precum Vogue până la blogurile multor influenceri de fashion:

Adică:

Există o emisiune care caută cea mai stilată femeie din România. Le dau un pont: am găsit-o, a stat astăzi cu mine la o discuție despre un eveniment care va avea loc peste puțin timp, dar și despre personalități din istorie, cărți, amintiri, Oameni și trucuri de beauty.

Așa că, in a world full of Kardashians, be a DZB – Daniela Zeca Buzura

Vă aștept la o Mare Întâlnire!

https://www.facebook.com/events/174787153293837/

Top