CE AR FI CÂȘTIGAT, DE FAPT, HILLARY CLINTON

Hillary Clinton nu ar fi câștigat astăzi doar alegerile pentru președinția SUA!

Dincolo de victoria politică pe care ar fi ținut-o minte istoria, Hillary Clinton nu ar fi fost doar al 45-lea președinte al Americii, nu ar fi fost doar prima femeie președinte și nici doar al doilea cel mai în vârstă șef de stat al SUA, la 69 de ani – Ronald Reagan a devenit președinte la 70 de ani, ci ar fi fost primul președinte al SUA cu experiență de Primă Doamnă.

Cea care a refuzat, la început, să poarte numele soțului, de astăzi ar fi condus America fiind cunoscută de o lume întreagă cu acest nume. Ba mai mult, în lupta politică „Hillary” dispare, referirile la cea mai influentă femeie a Americii făcându-se doar cu supranumele „Clinton”.

Cariera sa în politică este fascinantă pentru cei care au ca pasiune analiza fiecărui pas al strategiilor internaționale. Însă, pentru cei mulți, victoria acestei femei ar fi impus un simbol:

Victoria lui Hillary Clinton, ar fi fost, de fapt, victoria soțiilor. Victoria soțiilor înșelate!

Cu siguranță că adevărata politică a Statelor Unite se joacă dincolo de gălăgia mediatică a alegerilor și implică pioni nevăzuți. Poate tocmai de aceea imaginea Primei Doamne… Președinte ar fi inspirat multe pelicule lacrimogene de succes!

Hillary Diane Rodham (Clinton) și-a cunoscut soțul în perioada în care studia Dreptul la Yale University. Ea a făcut primul pas – „Dacă ai de gând să te uiţi în continuare la mine şi eu o să mă uit la tine, ar trebui măcar să ne cunoaştem. Eu sunt Hillary Rodham!”. Au fost primele cuvinte. După ele, s-a scris parte din istoria Americii, odată ce cuplul „Billary” s-a impus drept unul dintre cele mai influente cupluri ale tuturor timpurilor.

tk3s_face_celebs_instagram_twitter_33306280-1-620x620

Hillary și Bill Clinton s-au căsătorit în 1975. Inițial, ea și-a păstrat numele de Rodham, gest care a atras numeroase critici din partea opiniei publice. În 1979 a devenit prima doamnă a statului Arkansas, după ce Bill Clinton a fost ales în funcția de guvernator. I-a preluat numele în 1982. Zece ani mai târziu, Hillary a devenit Prima Doamnă a Americii, soția președintelui.

Din mandatul de președinte al lui Bill Clinton, cei mai mulți își amintesc de scandalui Monica Lewinsky. Atunci, Prima Doamnă – adorată și invidiată de femeile lumii, devenea… umană. Faimoasa Hillary Clinton era încă o femeie înșelată de soț. Iar escapadele amoroase ale soțului său n-au fost doar secrete… de stat, ci le-a știut o lume întreagă. Prima Doamnă îngroșa rândurile soțiilor înșelate cu partenere mai frumoase, mai tinere, mai deschise spre fantezii.

Pentru o vreme, istoria Americii s-a scris sub Biroul Oval…

Și atunci, Hillary Clinton a devenit Prima Doamnă… Înșelată!

Faptul că nu a pus capăt căsniciei – „Cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau în viața a fost aceea de a nu divorța de Bill” i-a adus inclusiv acuzația că ar fi lesbiană. Hillary a trecut peste toate!

După ce soțul său și-a încheiat mandatul, Hillary Clinton a prins, cu adevărat, putere în poltică, investind în brandul său, fără a mai sprijini un idol. În 2000 a fost aleasă în Senatul SUA, devenind astfel singura Primă Doamnă care a candidat pentru o funcție publică. Totodată, ea a fost prima femeie care a reprezentat New York-ul. A fost realeasă în anul 2006. În 2008 și-a dorit… America, cu totul! A pierdut în fața lui Barack Obama, care i-a oferit ulterior funcția de secretar de stat. Mandatul său la şefia diplomaţiei a fost umbrit de atacurile teroriste din 2012, de la Benghazi…

Sunt multe legende care gravitează în jurul numelui său – cum că era obsedată de strictețe la Casa Albă, în calitatea sa de Primă Doamnă sau că și-ar fi agresat fizic soțul (imaginați-vă, Președintele Americii!!!) sau că ar fi dependentă de antidepresive (după scandalul Lewinsky nici n-ar fi de mirare!). Cu toate acestea, Hillary Clinton și-a scris original povestea, dintotdeauna: a devenit soția lui Bill Clinton, deși majoritatea iubitelor acestuia fuseseră Miss – iar ea n-a excelat în sexappeal, a primit în plin imaginea unei femei banale (și) din pricina căreia soțul său a alunecat în alte așternuturi, a continuat să poarte deux pieces-uri sobre… Și a demonstrat că o căsătorie nu se rupe nici dacă e zdruncinată de o Americă întreagă. Iar acum, aproape că nici Google nu mai știe că numele „Clinton” a fost, mai întâi un „el” și nu o „ea”, afișând zeci de pagini de rezultate cu chipul lui Hillary.

Victoria de acum ar fi fost cu atât mai prețioasă!

Ar fi dobândit-o târziu, la 69 de ani, când n-o mai interesează dacă este o femeie frumoasă. Îi ajunge să fie o femeie distinsă! Nu mai contează dacă Bill Clinton s-ar întoarce mereu la ea – a trecut totul cu vederea, de atâtea ori. Nu mai este demult la brațul cuiva, ci Bill Clinton ar fi devenit „soțul președinte…lui”, în ochii întregii lumi.

Hillary Clinton nu ar fi câștigat doar alegerile pentru președinția SUA! Ar fi câștigat, de partea ei, toate femeile înșelate din lume, care, astăzi, ar fi marcat un statement!

Va ști să se descurce și acum, că a pierdut. Va face istorie! Pentru că înainte de a fi fost Președinte, a fost Primă Doamnă!

 

U.S. Democratic presidential nominee Hillary Clinton speaks at a campaign rally in Pittsburgh, Pennsylvania, U.S. November 7, 2016, the final day of campaigning before the election. REUTERS/Brian Snyder - RTX2SDF2

Top