CELE ȘAPTE MOMENTE ÎN CARE AR TREBUI SÃ TRAGI DRAPERIILE

Am o pasiune pentru draperiile mari, grele, care se tolãnesc alene la fereastrã și care, uneori, nuanțeazã esențial semnificația unei zile. Am adunat șapte momente pentru care cred cã fiecare dintre noi ar trebui sã aibã draperii. Și cred cã aș mai putea gãsi încã o sutã…

1. Trage draperiile seara, la fereastrã, peste toate problemele zilei care se încheie. Doar așa dimineața îți va pãrea nesperat de luminoasã atunci când vei lãsa Lumina sã intre, din nou.
2. Medicina a demonstrat cã o persoanã se odihnește mai bine dacã doarme într-o camerã în care este întuneric-beznã.
3. Draperiile dau camerei o eleganțã roialã. Cu atâta “casual” în viețile noastre, nu-i rãu deloc sã mai privim, din când în când spre înțelesul cuvântului “sofisticat”.
4. Sunt lucruri care trebuie sã rãmânâ întotdeauna “înãuntrul” draperiilor, cum ar fi reproșurile, lacrimile sau momentele de “ți-am zis eu”.
5. Draperiile pot fi un accesoriu pe care sã-l asortezi cu sezonul sau starea ta de spirit. Schimbându-le periodic, vei avea impresia cã îți “remobilezi” casa.
6. Draperiile te îndeamnã la creativitate. Nu-mi spune cã, în copilãrie, n-ai tãiat niciodatã draperia din living pentru a-ți face rochie de prințesã!
7. Draperiile apãrã cele mai frumoase iubiri! Trãiește-ți dragostea așa cum vrei, cu cine vrei!

image
În imagine – draperiile pe care le vãd eu acum. Tu ai draperii?

Top