7 LUCRURI ALE LUI CARE ÎȚI VIN BINE ȘI ȚIE

Uneori tragem cu ochiul în dressing-ul lui. Alteori îi golim sticla de parfum, de parcă am vrea să-l purtăm cu noi toată ziua. Și sfârșim prin a-i lua numele, ca semn de mare, mare dragoste!

Iată doar șapte lucruri ale lui care îți vin bine și ție:

 

 


1. Cămașa lui
Pare un clișeu din filme. Dar cred că rămâne una dintre imaginile cele mai pline de dragoste. Mai ales dacă el este genul care se îmbracă la costum și lucrează peste program. Împrumută-i cămașa și poart-o prin casă. Cred că o să-i placă și lui! 🙂

 


2. Un pix bărbătesc
Știu că avem cu toții calendare on-line care ne reamintesc ce avem de făcut, chiar fără să le întrebăm! Dar e cu atât mai stylish să ții o agendă clasică și să îi asortezi un pix bărbătesc. Eu am o pasiune pentru Mont Blanc.

 


3. Parfumul lui
Fie că abia te desprinzi din îmbrațișarea lui, fie că alegi să-ți cumperi același brand, cred că femeilor puternice li se potrivesc parfumurile bărbătești fie doar și pentru că sunt lipsite de „siropul” celor de damă. Bărbații poartă genul acela de parfum care-ți fac simțită prezența discret dar semnificativ.

 


4. Culoarea telefonului
De când marile branduri au lansat mai multe variante de culori pentru același telefon, femeile dau năvală către „gold… pink”, iar „silver” le rămâne bărbaților. Alege tu un telefon argintiu. Îi vei surprinde mereu pe cei care vor crede că… răspundeți la telefonul lui.

 


5. Mașina lui
Deși aveți fiecare mașina voastră, condu, din când în când, mașina lui. Când parchezi, „uită” un album cu piesa voastră, ca să zâmbească a doua zi când va conduce spre birou.

 


6. Rezervare la restaurantul lui preferat
Măcar din când, surprinde-l cu o cină la restaurantul lui preferat. Fă tu rezervarea!


7. Numele lui de familie
Se spune că, de la un punct încolo al relației, începi să-ți pronunți prenumele alăturându-i numele lui. Făcut la timpul lui ( 😉 ) e un gest de iubire fără seamăn.

Top