ÎN SFÂRȘIT, ACASĂ…

Dragii mei,

evelinepauna.ro este, pentru mine, „acasă”.

De-a lungul timpului am semnat în pagini de revistă, de ziar, prin colțuri de on-line. Am scris, de fiecare dată, cu drag și responsabilitate. Am scris cu aceeași pasiune pentru fiecare dintre proiectele în care m-am implicat. Am scris și atunci când presa te răsplătea ca un adevărat job, și atunci când a încetat să o mai facă. Am scris fiindu-vă recunoscătoare că m-ați urmat, de fiecare dată.

Iar acum, la 8 ani distanță de la primul meu articol „adevărat”, și după câteva „gări” care mi-au ascuțit condeiul și mi-au înmuiat sufletul, am ajuns, în sfârșit… acasă!

De regulă primesc „începuturile” cu bucurie și emoție. Iar acum, da, am emoții mari pentru întâlnirea cu voi. Ca orice „primă întâlnire”, are stângăciile ei. Sau, mai bine zis, eu rătăcesc printre butoane și opțiuni de layout. Dați-mi un timp, până când toate se vor așeza la locul lor. Până atunci vă primesc simplu, dar cu drag.

evelinepauna.ro este despre mine. Despre Marile Întâlniri pe care am avut bucuria să le am în toți anii mei de presă, dar și despre lucrurile mărunte, care se transformă în lecția fiecărei zile. Veți găsi interviuri cu personalități (în secțiunea MARILE ÎNTÂLNIRI), dar și gânduri care-mi străbat mintea și sufletul și pe care vreau să le împart cu voi (secțiunea BLOG).

Acesta este primul pas dintr-o călătorie în care vă invit să pornim împreună. M-aș bucura să ne bem împreună cafeaua dimineața, să știu că, la birou, vă furișați să mai citiți câte un paragraf, sau că seara luați telefonul de pe noptieră și intrați pe site.

Pe voi, cei care știu că mă citiți deja, vă îmbrățișez cu drag și vă rog să vă aduceți aici și prietenii!

Pe voi… ceilalți, care mă găsiți acum, vă invit să ne împrietenim!

Fiți bineveniți!

Cu drag,

Eveline

 

 

 

 

 

 

 

 

Top