ASTĂZI E ZIUA LUI

Ne cunoaștem de demult. Nici nu mai știu când și unde ne-am întâlnit prima dată. Și poate tocmai asta apreciez la el: e mereu acolo, oricând îl cauți, e mereu la fel. Timpul și faima nu l-au schimbat!…

Ne leagă, mai ales, momente fericite… Petreceri… La petreceri ne-am întâlnit cel mai des. E mereu lângă mine, mai ales pentru că îmi place să conduc responsabil, iar el are grijă de asta, întotdeauna. Și de-asta l-am ales!

Dintre ce i-ar fi asemenea, l-am ales pentru că nu e siropos, nu se pricepe la dulcegării. E mereu ”zero” la capitolul acesta. Iar eu apreciez sinceritatea. În schimb, e ușor acid… dar, nu-i așa, a fi înțepător e o calitate!…

Poartă negru – e mult mister în asta! Iar când stă în soare, toate irizațiile culorilor par că se joacă, încercând să-i completeze culoarea. Dar el se asortează cu roșu. Doar cu roșu! A… și cu puțin alb – ca Mărțișorul… așa… să-l placă fetele. Iar asta mă face puțin geloasă… Nu-mi place să-l împart!

Îmi dă palpitații, uneori, când îmi stă prea mult în preajmă. Însă am învățat să las spațiu în… relația noastră. Sunt și zile și nopti pe care le petrecem separat.

Dar sunt și perioade când îl țin tot timpul aproape. Nu ne desparte nici măcar noptiera… Și, cel mai adesea, nu mă lasă să dorm!

Unii zic că e puțin… toxic… Dar așa sunt toate marile iubiri, nu?!

Oricum, ce-mi place la el e că se vede pe sine doar în partea plină a paharului!

Azi e ziua lui!

Cum a cui?!

A gustului Coca Cola! Pe 29 martie 1886 a fost creată băutura Coca Cola!

Top